fbpx

Pitkällä kokemuksella

Perinteistä Pohjois-Karjalaista leipää

Local Bread leipätiski

Tuoreen leivän tuoksu tulvii Cafe Pepén leipätiskiltä. Aamuvirkut leipurimme aloittavat työt varhain aamuyöstä, jotta tuoretta leipää ja leivonnaisia olisi tarjolla heti ovien auetessa. Leipätiski tarjoaa jokaisena arkipäivänä hyllyn täydeltä vastaleivottua leipää, jotka edustavat parasta Pohjois-Karjalalaista leipäperinnettä. Reseptimme ovat perinteisiä ja uskomme tuotteidemme puhtauden olevan myös yksi niiden herkullisen maun kulmakivistä. Pitkästä perinteestämme kertoo käyttämämme yli 100 vuotta vanha ruisleivän juuri.

Pohjois-Karjalalaisena yrityksenä suosimme paikallisia tavarantoimittajia sekä raaka-aineita. Luotamme puhtaisiin raaka-aineisiin sekä perinteisiin menetelmiin.

Paikallista ruisleipää

Perinteinen ruisleipä saa maukkaan makunsa vanhasta juuresta. Leipätiskin ruisleipiä leivotaan aitoon taikinajuureen ilman lisättyä leivinhiivaa. Perinteisiä valmistustekniikoita hyödyntämällä kuten taikinajuuren käytöllä saavutetaan paikallinen perinteinen maku, jota muiden on vaikea jäljitellä.

 

Perinteiset karjalanpiirakat

Täydellinen karjalanpiirakka on sisältä pehmeä, päältä rapea ja rennosti rypytetty. Tuoksu on kuin suoraan suuresta maalaistalon leivinuunista. Käsintehdyt, voilla voidellut piirakat ovat parhaimmillaan suoraan uunista!

 

Maukkaat jyväleivät

Myös vaaleissa leivissä hyödynnetään taikinajuurta, jonka ansiosta tuotteisiin saadaan runsaasti hyvää viljan makua ja kosteutta. Reseptien takana on suuri sydän ja suuri rakkaus hyvää ruokaa kohtaan.

 

Herkulliset leivonnaiset

Valikoimassamme on sekä perinteisillä resepteillä valmistettuja leivosklassikoita että uusia makuja maailmalta. Voit ostaa leivokset mukaan myymälästämme tai viettää herkkuhetken kahvilassa! Valikoimassamme on myös monenlaisia suolaisia leivonnaisia juhlaan ja arkeen.